EasySwim - kesän hauskin uimakoulu!

easyswimnettisivuille
EasySwim avaa lapsille ovet huikeiden uintikokemusten maailmaan. Kaiken takana on uudenlainen opetusmetodi yhdistettynä innovatiivisiin apuvälineisiin, jotka takaavat hauskat ja turvalliset oppitunnit. Uimakoulussa käytettävät laadukkaat ja mukavat kelluntapuvut luovat lapsille mahdollisuuden luonnolliseen ja turvalliseen vedessä olemiseen. Tavoitteena on saavuttaa paras mahdollinen tuntuma veteen ja opetusmetodi mukailee lapsen luonnollisia oppimistapoja. Yhä useammat seurat ja uimahallit käyttävät uimakouluissaan ammattilaisten pitkän kokemuksen pohjalta kehitettyä EasySwim-metodia. Lue lisää easyswim.fi -sivustolta

Uimakoulut alkavat tiistaina 5.6. ja kestävät koko kesän!

Ahveniston maauimalassa järjestetään lapsille suunnattu EasySwim-uimakoulu kesällä 2018. Uimakoulu toteutetaan kolmessa pienryhmässä ja uimatunnit pidetään tiistaisin. Uimatunteja tulee kesän aikana yhteensä 13 kpl. Kurssit alkavat kesäkuun alussa 5.6.2018 ja viimeinen tunti pidetään elokuun loppussa 28.8.2018.

EasySwim-uimakoulun hinta 159 €  
(sis. 13 uintikertaa sekä maauimalan sisäänpääsymaksun)


EasySwim Survival

EasySwim Survival

EasySwim Survival on 3-5 -vuotiaille tarkoitettu ryhmä. Ryhmään tullessa ei tarvita uimataitoa. Ryhmän tavoite on saada lapsi viihtymään vedessä. Lisäksi lapsi oppii kurssilla pelastautumaan, jos hän joutuu yllättäen vedenvaraan. Tämä on lapsen todellinen vesiselviytymiskurssi!

Ahvenistolla järjestetään EasySwim Survival -uimakoulu tiistaisin. 

TI 17.15-17:45 Survival 

HUOM. JOS TIISTAIN KURSSIT TÄYTTYVÄT, AVAAMME UUDEN ILMOITTAUTUMISEN KESKIVIIKOLLE!

Ilmoita lapsesi kurssille


EasySwim Advanced

EasySwim Advanced

EasySwim Advanced on 5-7 -vuotiaille tarkoitettu ryhmä, jossa opetellaan uimaan hauskalla tavalla. Oppiminen perustuu pedagogisesti tehokkaaksi todettuun EasySwim-uimaopetusmetodiin. Kurssin tavoitteena on EasySwim Diplomi, joka takaa elinikäisen vesiturvallisuuden.

Ahvenistolla järjestetään kaksi EasySwim Advanced -kurssia tiistaisin. Valitse ilmoittautumisen yhteydessä, mikä ajankohta soveltu lapsellesi parhaiten.

TI 16:30-17:15 Advanced
TI 17:45-18:30 Advanced

HUOM. JOS TIISTAIN KURSSIT TÄYTTYVÄT, AVAAMME UUDEN ILMOITTAUTUMISEN KESKIVIIKOLLE!

Ilmoita lapsesi kurssilleAnnamme mieluusti lisätietoa sähköpostilla osoitteesta: info@easyswim.fi tai 010 2797 606 

Klikkaa kuvaa ja katso mikä fiilis Apparan EasySwim-uimakoulussa oli kesällä 2017!
EasySwim uimakoulut Ahvenistolla


Kurssilla lapsella tulee olla EasySwim Pro-uinninopetuspuku. Puvun hinta on 59,90 €. Ilmoitathan puvun koon ilmoittautuessasi.

Kokotaulukko:

XS 13-16 kg 2-3 v.
S 14-17 kg 3-4 v.
M 17-24 kg 4-5 v.
L 24-28 kg 5-6 v.
XL 28-38 kg 6-8 v.
XXL 38-45kg 8-10 v.