Voimaannu luonnosta - virkisty liikkuen

Erinomainen vaihtoehto tyhypäivän tai virkistyspäivän ohjelmaksi on ryhmille suunniteltu palvelupaketti, jossa tutustutaan reippaasti liikkuen Ahvenistonjärven luonnonsuojelualueeseen kokeneen eräoppaan Iina Perkiön kanssa ja nostetaan porukka puuhun Flowpark Ahveniston seikkailuhuvipuistossa. Virkistyspäivä on parhaimmillaan, kun kaikki ylittävät omat odotuksensa luonnonhelmassa!
luontopolku

Luontopolku

Ahveniston Toimintapuiston vierestä alkaa jo 1964 perustettu 68 hehtaarin luonnonsuojelualue, joka kuuluu Natura 2000 -verkostoon. Jylhät harjumaisemat luovat alueen maastosta omaleimaisen, kasvillisuus on rehevää ja alueelta löytyy useita harvinaisia lajeja, joista maineikkain on rauhoitettu kylmänkukka.

Ahvenistonjärvellä järjestettiin 1952 olympialaisten nykyaikainen viisiottelu, joista maastojuoksu toimi yhtenä lajina. Luontopolku on yhteensä noin 6 km pitkä ja risteilee useassa kohtaa olympialaisten maastojuoksureitin kanssa, joka on melko haastava suurten korkeuserojen takia. Luontopolulla on mahdollisuus irtaantua arjesta, tutustua monipuoliseen luontoon sekä tuntea olympiahistorian havinaa.

Liikuntapalvelut yhdistettynä luontopolkuun

pitkospuut lyhennettyEräopas Iina Perkiö on toiselta koulutukseltaan personal trainer, joten luontopolun kiertämiseen voi yhdistää erilaisia liikuntapalveluita. Ahveniston maasto tarjoaa loistavat mahdollisuudet rentoutua luonnonrauhassa järvimaisemasta nauttien, kirmata harjuja olympiahengessä tai harjoitella vesijuoksutekniikkaa keskellä järveä.

Liikuntapalvelut räätälöidään ryhmän toiveiden mukaisesti. Alla löytyy esimerkkipaketteja liikuntapalveluista:

Voimaannu luonnossa 3,5 h
Kierrämme luonnosta nauttien Ahveniston luonnonsuojelualuetta ja pysähdymme energisoivan Reiki-hoidon ajaksi luonnonkauniille paikalle järven rantaan. ”

Harjut tutuiksi - HIIT-treeni. 3,5 h
Tämä nopeatempoinen kunnonkohotus / rasvanpolttotreeni pistää liikettä koko kehoon. Ohjelma sisältää alkulämmittelyn, jonka jälkeen metsästämme ne tiukimmat ylämäet ja alamäet. Hiki virtaa ja treenin jälkeen on mukava pulahtaa lämpimään altaaseen.”

Esimerkkihinta 70 eur / hlö sisältää (esimerkkihinta laskettu 25 hlö ryhmälle alv 0%):
·       Tiimiseikkailun Flowpark Ahvenistossa (kesto n. 3 h)
·       Yksityisen seikkailuohjeistuksen ja turvallisuuskoulutuksen ennen kiipeilyä
·       Valitsemanne liikuntaohjelman Ahveniston luontopolulla (kesto n. 3 h)
·       Herkullisen lounasruokailun olympiakahvilan terassilla
·       Nokipannukahvit sekä tikkupullat kodalla/laavulla

tee tarjouspyyntö tästä!
Toteutamme myös perinteisempiä tiimikisailuja kuten: beachlentisturnauksen, mölkkykisan, skeittikävelyä tai kuningastikkaa. Rantasauna on myös mahdollista varata osaksi yritystapahtumaa.