Venetsialainen yökiipeily saa jatkoa syksyllä 2016

 
venetsialainen maauimala 2 Ahvenistolla järjestettiin elokuun viimeisenä viikonloppuna Venetsialainen kuutamouinti & yökiipeily. Maauimalassa ihmiset viihtyivät ihaillen laskevaa aurinkoa ja pimenevää iltaa. Hämärä ja 26-asteinen altaan vesi toimivat yhdistelmänä erinomaisesti ja maauimalan yövalaistus loi tunnelmaa iltauinnille.

Venetsialainen yökiipeily täytti seikkailupuiston rohkeista seikkailijoista, jotka tulivat kokemaan Ahveniston taianomaisen tunnelman puiden latvoista. Myrskylyhdyin koristellut radat ja aarteenmetsästys loivat ekstrafiilistä seikkailuun. Asiakaspalaute kuutamouinnista ja yökiipeilystä oli erinomaista, joten teemailtoja tullaan järjestämään varmasti vastaisuudessakin.
yökiipeily myrskylyhty yökiipeily

Yökiipeily saa jatkoa täysikuun aikaan 17.9. ja 15.10.2016

yökiipeilyMenestyksekkään Venetsialaisen yökiipeilyn siivittämänä Ahvenistolla jatketaan samalla teemalla täydenkuun möllöttäessä taivaalla 17.9. ja 15.10. Kuutamokiipeilyssä seikkailijat varustetaan otsalampuin ja radat valaistaan myrskylyhdyin, jolloin täysikuu ja pimeä ilta luovat Ahvenistolle maagisen tunnelman. Tarina kertoo, että silloin myös ihminen voi muuttua aivan toiseksi. Tule ottamaan selvää, millaisen seikkailijan täysikuu saa sinusta ja kaveristasi esiin! Kuuhulluus iskee myös Ahveniston henkilökuntaan, joten radoilla on odotettavissa ekstrajännitystä.

Kuutamokiipeily

  • La 17.9. klo 18-22 
  • La 15.10. klo 18-22
  • Seikkailun hinta on 17€/hlö
  • Neljän hengen porukka yht. 60€ 
  • Hinta sisältää seikkailun, alkuopastuksen sekä varusteet (valjaat+kypärän)
  • Seikkailuun kannattaa varata 2-3 h aikaa

UUTISIA

Thumbnail Ahveniston maauimalan veden lämpötila on...
Vesisade on märkää ja ilma voi olla koleata,...
Thumbnail Kuka haluaa treenata sisällä, kun mahdollista...
Katso kaikkiUutiset