Mobo-suunnistus

mallirastiMOBO on nykyaikainen tapa tutustua ja kokeilla suunnistusta. Älypuhelin on suunnistajan monitoimilaite - kartta, kompassi ja leimauslaite samoissa kuorissa. MOBO-rata sopii hyvin lajikokeiluun, suunnistuksen opetteluun ja kuntoliikuntaan.

Sovelluksen kartat ovat normaaleja suunnistuskarttoja. Suunnistaessasi voit hyödyntää sovelluksen sisäänrakennettua kompassia. Leimausta varten rastilaatoissa on aina QR-koodi ja osassa myös NFC-tarra. Leimaustiedot siirtyvät sovelluksesta automaattisesti MOBO:n verkkopalvelimelle, jossa on nähtävissä MOBO:n tilastot.

Ahveniston MOBO-suunnistusrata

Ahveniston mobosuunnistusrata käsittää 14 rastia, jotka sijoittuvat Ahvenistonjärven ympäristöön. Suunnistusrata alkaa Ahveniston uimarannalta parkkipaikan välittömästä läheisyydestä ja päättyy lähes samaan pisteeseen. Suunnistusradan on suunnitellut ja toteuttanut Hämeenlinnan Tarmo.

mobosuunnistus 2Ilmainen aplikaatio - toimii useimmissa puhelimissa

MOBO-sovellus on ilmainen ja ladattavissa Windows, Android ja iPhone - laitteisiin. Eri puhelinmalleissa on toiminnallisia eroja, esimerkiksi kompassi voi puuttua. Sovelluksen asetuksiin kannattaa tutustua ennen suunnistusta, jotta kaikki puhelimen ominaisuudet saadaan käyttöön.

Lue lisää MOBO-suunnistuksesta.