Huipputriathlonistin tekniikkavalmennusleiri Ahvenistolla 21.7.2016

 DSC7460
Suomalainen huipputriathlonisti Jarmo Hast järjestää Ahveniston Toimintapuiston kanssa triathlonharjoittelun tekniikkavalmennukseen keskittyvän harjoitusleirin
Ahvenistolla 21.7. Jarmo Hast on koulutukseltaan liikuntaohjaaja ja kansainvälisellä kilpaurallaan hän on niittänyt menestystä. Harjoitusleiri tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden osallistua huippukilpailijan valmennukseen ja ammentaa oppia vuosien kilpailukokemuksesta, ammattitaidosta sekä menestyksekkäästä harjoittelusta.  

Valmennuksessa keskitytään lajikohtaisen tekniikan kehittämiseen, jonka avulla omatoimiseen harjoitteluun saadaan lisää tehoa ja tuloksia. Kaikki osallistujat saavat päivän aikana henkilökohtaista opastusta ja tekniikka-analyysin. Kestävyysurheilussa henkilökohtaisen suoritustekniikan merkitys korostuu paitsi paremmissa lopputuloksissa myös vammojen ennaltaehkäisyssä ja miellyttävämmässä tavassa harjoitella. 

Tekniikkaharjoitukset alkavat klo 16:00 maauimalassa allastreeneillä ja jatkuvat Ahveniston järvellä avovesiuintitekniikan harjoitteissa. Siirtyminen Ahveniston moottoriradalle tapahtuu klo 18:00, jossa keskitytään pyöräily- ja juoksutekniikkaan asfaltilla. Harjoitus loppuu noin kello 20:00.
 
Tarvittavat varusteet: DSC7699
- uima-asu

- uimalasit

- märkäpuku (mahdollisuus vuokrata Ahveniston kahvilasta)

- pyöräilyvarusteet

- juoksuvarusteet


Hinta 70 eur / henkilö (sis. maauimalan sisäänpääsyn) 

Ilmoittaudu leirille täältä.

Leiri järjestetään, kun vahvistuneita ilmoittautumisia on vähintään 5 kpl. Ilmoittautumisia vastaanotetaan 19.7. saakka. 


 

UUTISIA

Thumbnail Ahveniston maauimalan veden lämpötila on...
Vesisade on märkää ja ilma voi olla koleata,...
Thumbnail Kuka haluaa treenata sisällä, kun mahdollista...
Katso kaikkiUutiset