Pyörävuokrausta Hämeenlinnasta - laadukkaita sähkömaastopyöriä täysjoustolla

pyörävuokraus hämeenlinnaVuokraamalla sähkömaastopyörän voit tutustua Hämeenlinnan Ahveniston jylhien harjujen polkuihin aivan uudella tavalla! Kevään 2023 uutuutena aloitamme laadukkaiden täysjousitettujen sähkömaastopyörien vuokrauksen. Vuokraaminen on myös edullinen tapa testata sähkömaastopyöräilyä laadukkailla välineillä. Hämeenlinnan pyörävuokrauspisteemme sijaitsee Ahveniston toimintapuiston alueella, josta pääset suoraan nauttimaan Ahveniston natura-alueen pyöräilymahdollisuuksista. 

Kohdevastaava apuna pyörävuokrauksessa

Kohdevastaava apuna pyörävuokrauksessa

Varauskalenterimme kautta voit tehdä 3h varaukset. 

Teethän viikonlopun varaukset  ja yli 3h varaukset sähköpostilla tai puhelimitse suoraan minun kautta. Kankea varauskalenterimme saattaa näyttää täyttä, mutta löydämme sinulle varmasti sopivat pyörät :) 


Aatu Murtomäki
info@ahvenisto.fi
010 279 7608


VUOKRAA SÄHKÖMAASTURI

Upouusilla sähkömaastopyörillä tutustut lähiluontoon uudella tavalla..

Vuokraa verkosta


Vuokraat  polkupyörän verkosta kätevästi kolmeksi tunniksi ylläolevasta linkistä. Yli kolmen tunnin varausajan lisätunnit ovat 10€/h ja lisätunnit tai pidempi varausaika on helpoin sopia suoraan asiakaspalvelumme kanssa info@ahvenisto.fi

koe hämeenlinnan hienoimmat nähtävyydet ja luontokohteet kolmen tunnin pyöräretkellä


Teimme sinulle täydellisen reitin, jossa voit tutustua Hämeenlinnan alueen hienoimpiin nähtävyyksiin kolmen tunnin vuokrauksen aikana. Reitti alkaa Ahveniston alueelta, jossa hurautat jylhien harjujen päälle eikä sähköavusteisella maastopyörällä tule edes hiki tässä nousussa. Harjureittiä edetessä vastaan nouseee käytöstä poistettu mäkihyppytorni sekä näköalapaikka Ahveniston moottoriradalle. Ahvenistolta matka jatkuu osittain Hämeen härkätietä pitkin kohti Vanajaveden rantareittiä. Vanajaveden rantamaisemia ihaillessa vastaan tulee Hämeen linna, jota voit ihailla Vanajaveden molemmin puolin. Linnan Kruununleipomossa voit kesäaikana (19.5.-3.9.2023) pistäytyä kahville ja nauttia keskiaikaisesta miljööstä paikallisilla herkuilla höystettynä. 

Puistomaiset Vanajaveden maisemat johdattavat kohti Aulangon puistometsää ja kansallismaisemasta kuulua Aulangon näköalapaikkaa. Aulangon näköalapaikkaa on syystäkin kutsuttu Pikku-Koliksi, sillä sieltä avautuu henkeäsalpaava näköala Vanajaveden laaksoon. Näköalapaikalta löytyy 33-metrinen lähes 120-vuotias graniittinen näkötorni, jonne kipuava palkitaan unohtumattolla elämyksellä. Aulangon näkötorni on kesäisin avoinna klo 08-20 ja sinne on maksuton pääsy. On jopa uskottu, että itse Sibelius on saanut inspiraatiota Finlandian säveltämiseen Aulangon maisemista :) Suunniteltu reittimme kulkee Aulangolla vain päällystettyjä teitä pitkin, mutta reitiltä voi hyvin poiketa halutessaan. Aulangon alueelta löytyy myös maastoon hyvin merkitty, tosin vaativa maastopyöräreitti (6km). Aulangon maastopyöräreitti vaatii aiempaa kokemusta ja sen kartta löytyy tästä

Aulangolta retki jatkuu takaisin kohti Ahveniston luontoaluetta, jossa voi pistäytyä pulahtamaan pienessä ja syrjäisemmässä Kaihtoilammessa tai suuremmassa Ahveniston kirkasvetisessä suppajärvessä. Kummankin järven rannalta löytyy uintiin soveltuvat laiturit sekä pukuhuoneet.  Ahveniston alueella jyrkkien harjujen päällä kulkeva pyöräreitti kannattaa polkaista vaikka pariin kertaan, jotta maisemia saa ihailla riittävästi. Päivä kannattaa kruunata vielä jäätelöillä Ahveniston kahvilan terassilla.

LUE MATKARAPORTTI BLOGGARIN PYÖRÄRETKESTÄ

Lue tästä mitä mieltä matkabloggari oli Ahveniston sähkömaastureista sekä suunnitelemastamme reitistä..

Lue matkaraporttiAlapuolelta löydät suunnitelemamme pyöräreitin merkittynä maksuttomaan Komoot-sovellukseen. Sähkömaastureissamme on älypuhelimiin soveltuvat kiinnikkeet, joten voit vaivatta seurata reittiä ja keskittyä suunnistamisen sijaan kesäpäivästä nauttimiseen. 

Vuokrattavat sähköavusteiset maastopolkupyörät Hämeenlinnasta


GasGas Trail 2.0 on laadukas sähkömaastopyörä

GasGas Trail 2.0 on laadukas sähkömaastopyörä

GasGas eMTB Trail 2.0 on legendaarisen endurovalmistajan täysjousitettu sähkömaastopyörä. Tämä menopeli on omiaan maastoajossa pitkiäkin ajopäiviä varten. Tasapainoinen geometria varmistaa miellyttävän ajokokemuksen. 

Pyörät ovat 2022 malleja ja valittavana on  M sekä L runkokokoina, joten eripituiset kuskit löytävät varmasti sopivan pyörän. 

Vuokraa polkupyörä


Tehokas moottori sekä kestävä akku tekevät ajamisesta nautinnollista

Tehokas moottori sekä kestävä akku tekevät ajamisesta nautinnollista

Maastopyöräilyn mullistava tekijä ovat tehokas sähkömoottori, jonka avulla Ahvensiton harjutkin huiputetaan kevyesti. Polkupyörämme ovat varustettu Yamahan PW-ST -moottorilla, joka tarjoaa 70nm vääntömomentin. Kestävä Simplo 630 Wh akku antaa tehoa pitkäänkin maastopäivään. Valmistajan sivuilta löytyy lisätietoa GasGas Trail 2.0 vuokrapyöristämme

Kuski pystyy tarkkailemaan jatkuvasti akun tilaa sekä säätämään sähköavustusta oman retken pituuden mukaan.   

Vuokraa polkupyörä


Pyörävuokraukseen sisältyy:

Pyörävuokraukseen sisältyy:

- Laadukas GasGas Trail 2.0 sähkömaastopyörä
- Kypärä
- Kattava alkuopastus
- Reittivinkit ja parhaat pysähdyspaikat

Vuokraa polkupyörä


Pyörävuokrauksen sopimusehdot (klikkaa lukeaksesi)

Varaamalla sähköpyörän Ahveniston Toimintapuistolta sitoudut noudattamaan seuraavia vuokrausehtoja.

  • Vuokralle ottaja huolehtii sähköpyörän takaisin vuokraajalle samassa kunnossa, kuin mitä se oli lähtiessään. Vuokralle ottaja sitoutuu käyttämään sähköpyörää vain sille tarkoitetulla tavalla ja suomen liikennesääntöjä noudattaen.
  • Polkupyörä ja lisävarusteet ovat vuokralle ottajan vastuulla, kunnes pyörä on palautettu takaisin sovittuun paikkaan. Vuokralle ottaja on velvollinen lukitsemaan pyörän aina kun ei käytä sitä.
  • Varkauden tai liikennevahingon sattuessa vuokralle ottajan tulee ottaa välittömästi yhteys poliisiin sekä Ahveniston toimintapuiston henkilökuntaan puhelimitse numeroon 010 279 7608.
  • Pyörän vuokraaja on itse vastuussa riittävästä omasta vakuutusturvasta ja vuokraa pyörän omalla vastuullaan.
  • Ahveniston Toimintapuisto pitää oikeuden olla vuokraamatta sähköpyörää, jos asiakas vaikuttaa kykenemättömältä ajamaan sähköpyörää tai huolehtimaan turvallisesta sähköpyörän käytöstä.
  • Sähköpyörän varauksen peruuttaminen on maksutonta 7 päivää ennen varausta. Tämän jälkeen veloitamme täyden hinnan vuokrapyörän varauksesta myös tapauksessa, jolloin ei saavuta paikalle.
  • Sähköpyörän vuokralle antajalla on oikeus purkaa tämä sopimus vuokra-ajan kuluessa, mikäli käy ilmi, että vuokraaja ei noudata vuokrasopimuksen vuokraehtoja.
  • Vuokralle ottaja sitoutuu noudattamaan vuokrausehtoja sekä suostuu noudattamaan yleisiä Ahveniston Toimintapuiston asiakasehtoja. Oikeudet muutoksiin pidätetään.
  • Asiakkaan tulee käyttää pyöräilykypärää Suomen Tieliikennelain mukaisesti.

Palveluntarjoaja pidättää oikeuden muutoksiin.